(+855) 016 238 999 24/7

Privacy Beleid

The Birdcage Boutique biedt online reserveringsdiensten op deze site.
Elke reservering gemaakt via deze site worden gemaakt tussen de persoon die de reservering ("Klant") en de eigenaar van het hotel waarvan de kamer wordt gereserveerd ("Hotel eigenaar").

De reservering is onderworpen aan de plaatselijke voorwaarden die van tijd tot tijd door de hotelhouder kunnen worden opgelegd, en is onderworpen aan de wetten en de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Cambodja waar het gereserveerde hotel zich bevindt.


The Birdcage Boutique behoudt zich het recht voor om reserveringen naar eigen goeddunken te annuleren of te wijzigen om welke reden dan ook.
The Birdcage Boutique aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor eventuele kosten van derden, claims, aansprakelijkheden of uitgaven hoe dan ook opgelopen of geleden door de klant in verband met of geassocieerd met de klant reizen naar en / of van The Birdcage Boutique, zoals vluchten, vervoer over land, communicatie, verzekeringen, verloren voorwerpen, medische diensten, etc. (tenzij The Birdcage Boutique uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen om dergelijke diensten aan de klant te verlenen).


Bij het inchecken vragen wij uw naam, paspoort (ID-kaart voor Cambodjaanse burgers), geldig Cambodjaans visum (indien nodig). Verder hebben we uw emailadres en telefoonnummer nodig. Alle aanvullende informatie die u ons geeft bij uw registratie in het hotel (check-in formulier, telefoon of e-mail).

De informatie die wij krijgen zal niet met derden worden gedeeld, behalve met de lokale politie wanneer wij uw paspoort- en visumgegevens moeten doorgeven, zoals vereist door de Cambodjaanse wet of andere overheidsdiensten (indien wij daartoe door de wet gedwongen worden).

Als u hiermee instemt zullen wij uw email adres gebruiken om na uw vertrek contact met u op te nemen voor een kleine vragenlijst over uw verblijf in The Birdcage Boutique.

Het linken van websites van derden naar deze site duidt niet op enige associatie met of goedkeuring door The Birdcage Boutique.
The Birdcage Boutique aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid van welke aard dan ook voor de activiteiten of informatie op de websites van derden.